Blev snydt på transfervinduets sidste dag: Nu bejler Brøndby igen til tidligere Superliga-stjerne

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Kæmpe tragedie: Atalanta-spiller død


Brøndby IF er igen i spil Bubacarr Sanneh, hvis udlandseventyr fortsætter med at udvikle sig i en negativ retning.

Bubacarr Sanneh skiftede FC Midtjylland ud med Anderlecht i 2018, og dengang betalte den belgiske storklub over 50 millioner kroner for gambianeren.

Kort efter udlejede man ham dog til tyrkisk fodbold, men heller ikke her slog han igennem, og så var han tilbage i Anderlecht, der ville af med ham.

Læs også: OB-spillers vanvittige navn går viralt i udlandet

Den danske Superliga-klub Brøndby IF lagde en føler ud efter ham i løbet af januar, og i løbet af transfervinduets slutning var man så seriøst inde i kampen om ham.

Til sidst endte han dog i belgiske Oostende, hvor han dog kun nåede tre kampe, inden sæsonen blev afblæst som følge af coronakrisen.

Læs også: FC Midtjylland og Brøndby er interesseret: Gratis ex-Superliga-profil tæt på exit

Nu er han snart tilbage i Anderlecht igen, men han kommer ikke til at spille om en plads på førsteholdet i klubben. Belgiske medier skriver, at han atter er på vej væk.

Anderlecht vil helst sælge ham, men formår de ikke at få en stor del af transferbeløbet på ham, vil de leje ham ud igen. Her bliver Brøndby IF igen nævnt i belgisk presse.

Om Brøndby IF virkelig er interesserede i at hente ham igen, skal være usagt, men de nævnes i hvert fald blandt hans bejlere.

Læs også: Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top