The perfect guide to the casino

Newcastle får milliarder at lege med: HAN har højeste prioritet

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Et køb af Gareth Bale bliver højeste prioritet for Newcastle, når og hvis de nye ejere bliver godkendt.

Newcastle står over for nye ejere, der har et saudi-arabisk konsortium i ryggen. Og hvis det ellers bliver godkendt af det engelske fodboldforbund, at de får lov at købe Newcastle, venter der en milliard-indsprøjtning til klubben.

Her og nu får Premier Leagues nordligste klub dog svært ved at tiltrække spillets allerstørste navne. Holdet ligger nummer 13 i ligaen og har ikke udsigter til at komme med i europæisk fodbold, som er et krav fra de bedste spillere.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Men så er der andre muligheder.

Ifølge Daily Mail har Gareth Bale fra Real Madrid højeste prioritet.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Han er 30 år, og han har ikke spillet ret meget i denne sæson, og han har et dårligt forhold til træner Zinédine Zidane. Derfor vil Real Madrid gerne af med waliseren, der dog har uomtvistelige kvaliteter i sit spil, og som var verdens dyreste spiller i 2013, da Real Madrid købte ham for 100 millioner euro (745 millioner kroner) i Tottenham.

Et bud kunne være, at Newcastle skal betale en halv milliard kroner i overgangssum, og dertil kommer lønnen til Gareth Bale, som for tiden tjener fem millioner kroner om ugen. Det vil han ikke slække på, da han ellers lige så godt kan lade kontrakten med Real Madrid løbe ud i 2022.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top