The perfect guide to the casino

Manchester City-stjerne afslører: Jeg så op til denne Liverpool-angriber

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Manchester City-stjernen Sergio Agüero så som barn op til en tidligere Liverpool-angriber.

Manchester City-stjernen Sergio Agüero har siden sommeren 2011 scoret mål for samlebånd for den engelske storklub, og det kan de faktisk takke en tidligere Liverpool-angriber for.

Den 31-årige angriber så nemlig op til engelske Michael Owen i løbet af 1990’erne, og her blev han inspireret til en karriere i Premier League.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Da jeg var barn, så jeg op til Michael Owen. Jeg har altid sagt, at jeg kan lide ham, fordi han er lille, siger Sergio Agüero til Sky Sports og fortsætter:

– Han havde nummer 10, ligesom jeg selv havde i min klub, og han spillede som angriber. Jeg sagde til mig selv, at hvis en lille spiller som ham kunne gøre det godt i Premier League, kunne jeg også.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Den argentinske angriber fortæller også, at han elskede det mål som Michael Owen scorede mod netop Argentina til VM i 1998.

– Han scorede et fremragende mål for England. Jeg var barn, og da jeg så det mål, kunne jeg ikke tro mine egne øjne. Jeg så VM i mit nabolag, og jeg fortalte alle, at jeg elskede Owen, siger Sergio Agüero.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top