The perfect guide to the casino

Manchester City-stjerne med fortid i Ukraine: Jeg lærte virkelig meget

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Brasilianske Fernandinho kigger tilbage på sine otte år i Shakhtar Donetsk.

Den ukrainske storklub Shakhtar Donetsk har i mange år haft flere brasilianere i truppen, som de har solgt videre til nogle af europas største klubber.

En af dem er Manchester City-stjernen Fernandinho, som spillede hele otte år i klubben fra 2005 til 2013. Nu kigger han tilbage på tiden i Ukraine, som er utrolig glad for.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Det var et helt andet land med en helt anden kultur og en anden slags vejr. Alt var anderledes, siger Fernandinho til Sky Sports og fortsætter:

– Jeg havde støtte fra mine holdkammerater og træneren, men jeg var også meget åben for at lære. Sådan v ar jeg altid, og jeg tror, det hjalp, for jeg lyttede til alt, hvad træneren sagde og prøvede så at føre det ud i livet til træningerne og i kampene.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– I otte år gjorde vi det godt, og jeg fik en masse gode venner, som jeg stadig har i dag. Når jeg ser tilbage, er jeg meget glad, for vi vandt masser af trofæer. Vi vandt UEFA Cup, og vi spillede i Champions League-kvartfinalerne.

– Det var prestigefyldt for os at gøre det i Ukraine med en masse brasilianere. Jeg lærte så meget, og jeg vil altid være klubben taknemmelig, siger Fernandinho.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top