The perfect guide to the casino

Farvel til Liverpool? Tyskland jagter Jürgen Klopp

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Liverpool risikerer at miste succes-manageren Jürgen Klopp til Tyskland.

Ifølge Daily Mirror er der stærke kræfter i det tyske fodboldforbund, der vil købe Jürgen Klopp fri af kontrakten med Liverpool for at få ham til at overtage jobbet som tysk landstræner.

Og Jürgen Klopp vil selv se det som en naturlig konsekvens af sin succes, at han bliver Bundestrainer.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Den nuværende tyske landstræner, Joachim Löw, har siddet på posten siden 2006, og han har ført Tyskland til VM-guld i 2014 og EM-sølv i 2008. Men det seneste VM var en kæmpeskuffelse, hvor Tyskland røg ud i puljespillet, og efterfølgende røg Tyskland ned i Nations Leagues Liga B i en pulje med Holland og Frankrig – en nedrykning, som tyskerne dog slap for, fordi Liga A blev udvidet fra 12 til 16 hold.

Senest var det dog lykkedes at få kvalificeret Tyskland til den EM-slutrunden, der nu er blevet flyttet til 2021 på grund af udbruddet af coronavirus.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Jürgen Klopp er kontraktligt bundet til Liverpool til 2024, og det tyske forbund kommer ganske givet til at betale en klækkelig kompensation, hvis Liverpool skal slippe manden, der har ført klubben til Champions League-sejr i 2019 og med allerstørste sandsynlighed også til det første engelske mesterskab i 30 år i denne sæson.

Liverpool vil også kunne tilbyde Jürgen Klopp en større løn, men da den 52-årige tysker stort set har opnået det, han kunne med klubben, betyder penge for en sjælden gang skyld ikke så meget i fodboldverden.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top