The perfect guide to the casino

Medie: Lønstigning til Braithwaite – Så mange millioner tjener han i FC Barcelona

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Ståle Solbakken afslører hemmelig aftale med Pieros Sotiriou


Martin Braithwaite hiver alle overskrifterne i ind og udland, efter hans skifte til FC Barcelona blev officielt torsdag formiddag.

Transfervinduet var ellers lukket, men grundet to slemme skader til Ousmane Dembélé og Luis Suarez, fik FC Barcelona godkendt, at man kunne hente en spiller til klubben, hvis man var hurtigt, men her lød kravet altså på, at han skulle spille i den spanske liga i forvejen. Derfor var der ikke forfærdeligt mange navne at vælge imellem, og efter flere kandidater blev bragt op, endte valget noget overraskende på danske Martin Braithwaite.

Læs også: Kæmpe klub bød 64 mio. kroner på Patrick Olsen

Dermed skal danskeren nu træne med verdensstjerner som Lionel Messi og Gerard Pique, og selvom købet af danskeren bliver haglet ned af de spanske fans, regner FC Barcelona-træner, Quique Setién med, at den danske offensivspiller nok skal få sine kampe.

Et skifte fra Leganes til Barcelona betyder ikke overraskende, at Braithwaite også går op i løn, og nu mener Ekstra Bladet at vide, hvor meget danskeren kan se frem til at tjene. I Leganes lød lønnen angivenligt på 14 millioner kroner årligt, men ifølge mediet lyder lønnen i Barcelona på et sted mellem 15-22,5 millioner kroner. Her er bonusser ikke inkluderet, og derfor kan beløbbet ende med at blive noget højere, hvis Braithwaite og Barcelona får succes.

Læs også: Kig væk, Barca-fans: Dette udtalte Martin Braithwaite i 2014

Martin Braithwaite har skrevet under på en kontrakt frem til sommeren 2024 med FC Barcelona.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top