The perfect guide to the casino

Braithwaites tidligere træner: Martin skal klappe sig selv på skulderen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Ståle Solbakken afslører hemmelig aftale med Pieros Sotiriou


Det er først og fremmest Martin Braithwaites egen fortjeneste, at han nu er nået så langt som at skifte til FC Barcelona, mener hans tidligere træner, Michael ‘Mexø Pedersen.

Martin Braithwaite skifter fra den spanske bundklub, Leganés, til de forsvarende spanske mestre, FC Barcelona. Og det kan han godt være stolt af, mener hans tidligere træner, Michael ‘Mex’ Pedersen, fra Esbjerg.

– Martin skal klappe sig selv på skulderen, for det er hans egen fortjeneste, at han er nået hertil og har fået så flot en karriere. Han har foretaget nogle gode valg i sin karriere. Det er selvfølgelig nemt efterfølgende at sige, at Middlesbrough ikke var det rigtige, men han har været fornuftig og valgt intelligent hele vejen igennem. siger Michael ‘Mex’ Pedersen til bold.dk

Læs også: Kæmpe klub bød 64 mio. kroner på Patrick Olsen

Han havde selv fornøjelsen af at træne Martin Braithwaite i Esbjerg. Siden har den nu 28-årige danske landsholdsspiller spillet for Toulouse og Bordeaux i Frankrig samt altså Middlesbrough i England og Leganés.

På sin vis overrasker det ikke ‘Mex’, at Martin Braithwaite er nået så langt, som han er.

Læs også: Kig væk, Barca-fans: Dette udtalte Martin Braithwaite i 2014

– Han var meget eksplosiv og stærk, og så var han som person meget målrettet. Han vidste, hvad han ville, og så gjaldt det ellers om for os trænere at guide ham i den rigtige retning, siger ‘Mex’, der selv har prøvet kræfter med spansk fodbold, da han spillede cirka 40 kampe for Osasuna fra Pamplona i det nordlige Spanien.

– Martin har vist, at hvis man tror på tingene og arbejder hårdt for at opnå dem, så kan de også lykkes, og det her er stort for ham, siger ‘Mex’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top