The perfect guide to the casino

Braithwaite på pressemøde i Barcelona: – Det var meningen, jeg skulle være her

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Ståle Solbakken afslører hemmelig aftale med Pieros Sotiriou


Martin Braithwaite er overrasket over, at han er endt i FC Barcelona – og så alligevel ikke.

FC Barcelona præsenterede torsdag aften den danske landsholdsspiller, Martin Braithwaite, som ny spiller for de spanske mestre. Han kommer fra en af bundklubberne i den bedste spanske liga, Leganés.

Han er kommet til FC Barcelona, som har fået dispensation til at købe en spiller fra den spanske liga, selvom transfervinduet er lukket, fordi Luis Suárez og Ousmane Dembélé er langtidsskadede.

Læs også: Kæmpe klub bød 64 mio. kroner på Patrick Olsen

– Vi har hentet Martin, fordi vi mente, at han ville være den bedste mulighed for at erstatte Dembélé. Det, Braithwaite
kan, vil hjælpe os i resten af sæsonen, sagde klubbens præsident, Josep Maria Bartomeu.

– Velkommen til Martin. Vi håber, at du får en masse succes her. Vi tror meget på hans færdigheder, som han allerede har vist i Leganes og i Toulouse, sagde klubbens sportidrektør, franskmanden Eric Abdial.

Læs også: Kig væk, Barca-fans: Dette udtalte Martin Braithwaite i 2014

– Hej allesammen. Jeg er meget glad for at være her. Jeg er lidt overrasket over, at jeg er her – og så alligevel ikke. Jeg har altid troet på, at jeg kunne komme til at spille på dette niveau. Det var meningen, jeg skulle være her. Tro kan flytte bjerge, sagde Martin Braithwaite selv.

– Jeg ser frem til det. Jeg kigger på spillerne, afleveringer, krydsningerne. Når jeg så skal i aktion, kommer jeg til at være de rigtige steder på de rigtige tidspunkter, sagde Martin Braithwaite, som får trøjenummer 19 i FC Barcelona.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top