The perfect guide to the casino

Avis: FCK-komet tæt på exit – Flere Superliga-klubber lurer i kulissen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


FC Københavns transferaktiviteter behøver ikke være slut, selvom der kun er lidt over en dag tilbage af vinterens transfervindue.

Da FC København i sommers solgte Robert Skov til Hoffenheim, fik den 20-årige Carlo Holse fint med spilletid i starten af sæsonen, og mere tydede på, at Ståle Solbakken var klar til at give den unge kantspiller chancen, efter et fint lejeophold sæsonen inden hos Esbjerg. Men som tiden gik, gled Holse længere og længere væk fra start 11’eren, samtidig med FC København handlede dyrt i form af Pep Biel.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

Nu melder Ekstra Bladet, at Carlo Holse er på vej væk fra FC København. Ifølge avisens oplysninger arbejder Holse-lejren benhårdt på at finde en ny klub allerede i dette transfervindue, og efter dagens træning i Portugal, hvor FC København-mandskabet er på træningslejr, blev Carlo Holse hurtigt spottet med telefonen tændt, efter en snak med både Solbakken og teknisk direktør Johan Lange.

Ifølge mediet er der massere af interesserede klubber, herunder FC Nordsjælland, der også var interesseret i sidste sommer, men ikke kunne få en handel i hus, da Holse indgik i Ståle Solbakkens planer. Udover FC Nordsjælland, nævnes andre unavngivne Superliga-klubber samt et par klubber i Norden.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

Om der er tale om en lejeaftale eller et køb er ikke på plads, men FC København har stadig kontrakt med Carlo Holse frem til sommeren 2022.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top