The perfect guide to the casino

Medie kårer: Her er ‘Efterårets hold’ i Superligaen – Stor dominans fra særligt ét hold

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Afsløret: Her er Zlatan Ibrahimovic’ nye klub


Til trods for FC Midtjyllands nederlag i sidste spillerunde mod AGF og FC Københavns sene sejr over OB, fører FC Midtjylland stadig ligaen med fire point ned til FC København.

Derfor er der også et klart overtal af FC Midtjylland-spillere på ‘Efterårets hold’, da Tipsbladet skulle kåre de 11 bedste. Det er også værd at notere, at Tipsbladet ikke har taget den sidste spillerunde i Superligaen med, og at holdet derfor er kåret for de første 19 kampe i sæsonen.

Læs også: PSG vil gøre ALT for at beholde verdensklasse-spilleren: Se deres monstertilbud til Mbappé

På mål er det ikke så overraskende Jesper Hansen, der også er blevet kåret til årets målmand, da han vandt ‘Det Gyldne Bur’. Med kun 10 mål lukket ind i 19 kampe, er det til at forstå, at han løber med den pris. I forsvaret er der også to at finde, fra FC Midtjylland-holdet. Joel Andersson indtager højrebacken, imens Erik Sviatchenko, der blev kåret til ‘Efterårets Profil’, snupper den ene plads i forsvaret.

De to sidste pladser gik til Niklas Backman fra AGF, samt Lyngby Boldklubs Patrick da Silva.

Læs også: Jan Bech om Daniel Agger: Han valgte Brøndby frem for Barcelona

De fire pladser på midtbanen er afsat af fire store profiler. Mustapha Bundu og Lucas Andersen snupper kanterne, imens Carlos Zeca, der i øvrigt er eneste FC København-spiller på holdet, samt Frank Onyeka fra FC Midtjylland, snupper de to midterpladser.

Angrebet dannes af Kamil Wilczek og Ronnie Schwartz. Dermed ser listen over, hvilke klubber der er repræsenteret, sådan ud.

FC Midtjylland: 4
AGF: 2
FC København: 1
Brøndby: 1
Silkeborg: 1
AaB: 1
Lyngby BK: 1

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top