The perfect guide to the casino

Er Paul Pogba på vej væk? Nu udtaler Mino Raiola sig om situationen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: L’Equipe: Liverpool har sat jagten ind på franskmand


Mino Raiola kommenterer endelig på Paul Pogbas fremtid i Manchester United.

Hele sommeren igennem var franske Paul Pogba rygtet væk fra Manchester United, men som bekendt endte han ikke med at skifte væk.

Nu udtaler hans agent Mino Raiola, sig om den 26-årige stjerne, og situationen i sommers angående alle rygterne. Han fortæller således at Real Madrid ville hente Pogba, men at Manchester United satte en stopper for det skifte.

Læs også: Hobro-stjerne nærmer sig stort Superliga-skifte

– Paul ønsker at være succesfuld og glad. Han vil vinde trofæer, og han vil elske at gøre det med Manchester United, siger Raiola ifølge Sky Sports.

– Okay, der var stor interesse fra Real Madrid, og Manchester lod ham ikke gå, men vi blev ikke sure over det. Andre spillere kan bringe ting til ekstremer, men det kan Paul ikke lide, så vi arbejder anderledes.

Læs også: Sparket ud af FCK: Dét skal Bendtner nu

– Der var interesse fra Real Madrid, men de (United, red.) lod ham ikke gå, og det er jeg ked af, for jeg tror, at Paul som franskmand ser Zinedine Zidane som en vigtig faktor for fransk fodbold.

Paul Pogba har kontrakt med Manchester United indtil sommeren 2021. Han blev hentet tilbage til den engelske storklub i sommeren 2016 for omkring 105 millioner euro.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top