The perfect guide to the casino

Dortmund forsøgte at få Klopp tilbage fra Liverpool: ‘Har du drukket dig fuld’?

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Liverpool-manager Jürgen Klopp indrømmer, at Borussia Dortmund forsøgte at hente ham tilbage som træner i sommeren 2018..

Borussia Dortmund ville gerne have haft Jürgen Klopp tilbage til klubben i 2018, hvor han netop havde ført Liverpool til finalen i Champions League, som de tabte til Real Madrid.

Det afslører Borussia Dortmunds administrerende direktør, Hans-Jaochim Watzke, i sin nye selvbiografi: Ægte kærlighed – et liv med Borussia Dortmund.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

I samme sæson var Borussia Dortmund skuffende kun blevet nummer fire i Bundesligaen, og Hans-Joachim Watzke ledte efter en ny træner.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

– Klubben skulle en ny vej, og jeg vidste næsten godt, at Jürgen ville sige, at han havde en kontrakt i Liverpool, som han ville opfylde. Men jeg følte, at jeg måtte forsøge. Jeg ville ikke tilgive mig selv, hvis jeg ikke havde prøvet, skriver Hans-Joachim Watzke i sin bog.

Over for lokalavisen Liverpool Echo fortæller Jürgen Klopp om opringningen:

– Telefonen ringede, og så spurgte Watzke, om jeg kunne tænke mig at komme tilbage. Jeg troede, han lavede sjov. ‘Har du drukket dig fuld’, spurgte jeg. Men jeg indså, at han faktisk mente det alvorligt. Men jeg fik også forklaret, at jeg har altså nogle år tilbage i Liverpool.

Jürgen Klopps nuværende kontrakt med Lierpool udløber i sommeren 2022.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top