The perfect guide to the casino

Stort medie kårer FIFA ‘The Worst 11’: En spiller fra ‘Årets hold’ er på

Foto: Ritzau Scanpix


Det er kort tiden siden, at blandt andet Jürgen Klopp blev kåret til den bedste træner, Alisson blev kåret til den bedste målmand og Lionel Messi blev kåret til den bedste spiller, ved awardshowet FIFA ‘The Best’.

Her var der mange andre priser udover de tre nævnt ovenover. En af de priser, var kåringen af årets hold, hvor det angivenligt er de 11 bedste spillere der er repræsenteret. Problemet ved sådanne awardshows er, at der altid vil være en diskussion, omkring valget af spillere, og det var der igen i år. De 11 spillere som vandt prisen som, FIFA FIFPro Men’s World11 2019 var følgende.

Alisson; Matthijs de Ligt, Marcelo, Sergio Ramos, Virgil van Dijk; Frenkie de Jong, Eden Hazard, Luka Modric; Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappe, Lionel Messi

Læs også: FC København henter ny spiller!

Især Marcelo blev diskuteret, da det var meget svært at argumentere for, at han havde gjort sig fortjent til en plads på holdet. Det store engelske medie The Sun, har nu taget opgaven i egen hånd, og lavet deres ‘The Worst11 2019’, hvor de har taget de 11 spillere og en enkelt træner, som slet ikke har levet op til deres forventninger de seneste år. Her kom de frem til følgende hold.

Loris Karius – Stephan Lichtsteiner, Kamil Glik, Shkodran Mustafi, Marcelo – Alexis Sanchez, Danny Drinkwater, Mesut Özil, Fred, Philippe Coutinho – Marko Arnautovic.
Træner: Thierry Henry

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Her bærer holdet nok præg af, at det er et engelsk medie, og der derfor er mange nuværende eller tidligere Premier League spillere med. Her har The Sun også valgt Marcelo, som var på FIFAs ‘The Best 11’ hold, men da Marcelo blandt andet mistede sin startplads til Sergio Reguilon og Real Madrid samtidig præsterede meget dårligt, er det til at forstå, at han er på holdet.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top