The perfect guide to the casino

Måtte lade sig skifte ud i topkampen: Så slemt blev FC Midtjylland-stjernen skadet i duel

Foto: Ritzau Scanpix


Der blev gået til den, da FC København og FC Midtjylland spillede 0-0 i Parken i søndags. Til trods for et 0-0 resultat, så var det kampens dommer, Jakob Kehlet, som fik mest ris for sin præstation.

Kehlet overså rigtig mange situationer, hvor man ville mene, at der skulle være dømt en del anderledes og blive givet flere kort ud. En af de situationer var mellem Victor Nelsson og Mikael Anderson, hvor Victor Nelsson får sparket Mikael Anderson i maven, uden at hverken få frispark eller et gult kort til Nelsson. Efterfølgende prøvede han at hive Anderson op, som havde ondt, og derfor blev liggende.

– Det var en 50/50-duel. Jeg ved ikke, om jeg ramte bolden og så hans mave, eller om jeg ramte ham i maven. Pas, jeg har ikke set den igen. Ja, for på det tidspunkt var jeg sikker på, at jeg ramte bolden. Det kan selvfølgelig også gøre ondt, men det skete i kampens hede. Og så ville jeg have ham op igen, jeg ville igang igen, sagde Nelsson efter kampen.

Læs også: FC København henter ny spiller!

Nu er der faldet dom over Mikael Anderson, som måtte lade sig udskifte omkring 10 minutter efter situationen. Anderson er nemlig ikke med i FC Midtjylland trup til pokalkampen mod Fremad Amager, da han har fået trykket sine ribben efter duellen med Victor Nelsson.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Det er for alvor først i denne sæson, at Mikael Anderson er ved at spille sig fast på holdet i FC Midtjylland. Det er nemlig blevet til 13 kampe, hvor han har scoret to mål og leveret tre assists indtil videre i denne sæson for den 21-årige islænding.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top