The perfect guide to the casino

Stjerneangriber blev idømt 18 måneders fængsel for overfald og bank – Nu har han skrevet kontrakt med topklub

Foto: Ritzau Scanpix



I oktober 2018, blev de to russiske fodboldspillere Aleksandr Kokorin og Pavel Mamaev fundet skyldig i en række sager og idømt henholdsvis 18 og 17 måneders fængsel.

De to russiske stjerner blev dømt for hooliganisme og for at have angrebet en embedsmand på en cafe i Moskva med en stol, samt tæsket en chauffør. Her lidt under et år efter, er de blevet løsladt før tid, og Aleksandr Kokorin, som er den største stjerne af de to, har allerede fundet en klub.

Og det er ikke så overraskende topklubben Zenit, som har skrevet under med ham. Det var netop også i Zenit, at Kokorin spillede inden han kom i fængsel. Her havde han spillet siden januar 2016, men kontrakten blev revet over, efter han kom i fængsel.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Zenit tøvede dog ikke, og skrev under på en et-årig kontrakt med russeren. Problemet er bare, at Kokorin blev løsladt den 17. september, og transferfrie spillere skal underskrive deres kontrakter og registreres i Rusland inden den 16. september. Derfor har det russiske fodboldforbund besluttet, at Zenit først kan skrive kontrakt med den kontroversielle angriber til vinter. Noget som cheftræneren i Zenit, Sergei Semak, er meget utilfreds med.

– Det er meget svært at håndtere følelserne, og endnu en gang vil jeg gerne bifalde fodboldmyndighedernes beslutning om at nægte registreringen af Aleksandr Kokorin. Nu har de besluttet, at han ikke kan spille fodbold i fem måneder mere, lød det fra Semak på Instagram.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Derfor må Kokorin nu vente på at spille fodbold igen. Den 28-årige angriber har spillet 92 kampe for Zenit, hvor det er blevet til 34 mål og 13 assists. På det russiske landshold har han spillet 48 landskampe. Her har han leveret 12 mål og seks assists.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top