The perfect guide to the casino

Martin Ødegaard kåret til ‘Månedens spiller’ – Modtager MEGET sær gave

Foto: Ritzau Scanpix



Det er aldrig blevet til den store succes for norske Martin Ødegaard i Real Madrid.

Den tidligere Real Madrid-træner Carlo Ancelotti, har før afsløret, at købet af Martin Ødegaard udelukkende var et PR-køb. Den nu 20-årige nordmænd er stadig ejet af Real Madrid, men er på nuværende tidspunkt udlejet til Real Sociedad på en etårig aftale. Hans kontrakt med Real Madrid udløber først til 2023.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Men nu har han altså stor succes i Real Sociedad, hvor det i hans første fire kampe i sæsonen, er blevet til to mål, begge i sejre, hvor nordmanden var altafgørende. Det er også blevet noteret i Spanien, hvor Martin Ødegaard høster store roser, og er blevet kåret til månedens spiller. Imens det er meget normalt at modtage en flaske champagne for den titel, så er det noget anderleds for Ødegaard, da Real Sociedad er sponsoreret af en supermarkedskæde, og dermed fik en anderledes gave.

Den kan du se lige her.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Men selvom fisken er en lidt speciel gave, så kan den altså ikke slå den gave, som der tidligere blev givet i russisk ishockey. Her gav manageren Ramil Sayfullin, kampens spiller Savely Kononov, en AK-47 som tak.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top