The perfect guide to the casino

Kæmpe skuffelse! Granada vinder fortjent over FC Barcelona på hjemmebane

Foto: Ritzau Scanpix



Atlético Madrid spillede tidligere på aftenen uafgjort mod Celta Vigo på hjemmebane, og dermed kunne Barcelona komme op på siden af Atlético Madrid.

De mødte Granada på udebane, i et opgør som skulle vise sig at blive rigtig svært for Barcelona. Uret havde kun lige passeret 1 minut, før Granada sendte bolden i mål til en højst overraskende føring. Ramon Azeez kom først på et indlæg ved bagerste stolpe, og kunne let heade bolden i målet uden det store problem.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Et kvarter efter var det tæt på 2-0, men her stod Marc-André ter Stegen klar og reddede forsøget. Luis Suarez og Antoine Griezmann havde problemer med at komme frem til de store chancer, og derfor kom Lionel Messi ind i starten af 2. halvleg. Han havde et forsøg kort inde i 2. halvleg, men kunne ikke sende bolden i målet.

Blot minutter efter Messis frispark, var Marc-André ter Stegen ved at lave en kæmpe brøler, som ville have kostet et mål, men heldigvis for tyskeren og Barcelona, reddede ter Stegen den selv på stregen. Dog skulle der ikke gå mange minutter efter ter Stegens fejl, før Granada fik sat bolden i kassen.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Et straffespark tildelt til Granada, satte Alvaro Vadillo sikkert bag ter Stegen, og dermed så det meget svært ud for Barcelona. Det blev ikke mere end tæt på for Barcelona, og dermed snuppede Granada alle tre point i aftenens opgør. Dermed er Granada noget overraskende på 1. pladsen efter fem runder med 10 point, imens Barcelona stadig har syv point.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top