The perfect guide to the casino

Chok: FC Barcelona vil stjæle kæmpetalent i Premier League topklub

Foto: Ritzau Scanpix



FC Barcelona er hele tiden på udkig, efter de næste store stjerner. Nu er de på den igen, og retter deres blik over mod England.

Manchester United er en af de klubber i England, som besidder mange talenter. En af dem er den 19-årige Angel Gomes, som har været i Manchester United siden han var seks år. Han har kun et år tilbage af sin kontrakt, og ifølge Manchester Evening News, så skulle Barcelona holde meget øje med det unge talent.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Selvsamme medie skriver dog, at Manchester United arbejder på at tilbyde Angel Gomes en ny kontrakt, som vil binde ham til England mange år fremover. I torsdag fik Angel Gomes sin første start for førsteholdet i United, da de besejrede Astana i Europa League. Vi skal ikke længere tilbage end januar, for at finde en periode, hvor Angel Gomes var tæt på at blive udlejet. Det blev dog blokeret af Ole Gunnar Solskjær som mente, at Angel Gomes havde en fremtid i United.

Ifølge Manchester Evening Standard skulle der dog ikke være gennembrud i sagen, og derfor kan Barcelona stadig nå at tilbyde Gomes en kontrakt, hvis de virkelig er interesseret i at hente den unge englænder. Selvom det kun er blevet til fem optrædener på Manchester Uniteds førstehold, så blev det i sidste sæson til seks mål og fem assists i 16 kampe i Premier League 2 for Manchester Uniteds U23 hold.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top