The perfect guide to the casino

Brøndby hentede ham for tre måneder siden: Nu er de klar til at forlænge kontrakten

Foto: Ritzau Scanpix



Brøndby IF går ikke stille ved dørene for tiden. Man har således været særdeles aktiv på transfermarkedet, hvor både ungdomsspillere og spillere til førsteholdet er blevet hentet ind.

En af dem som Brøndby har hentet, er den 18-årige Anis Slimane. Slimane blev hentet for tre måneder siden i AB, og havde før sin tid i AB, en fortid i Brøndby. Brøndby havde allerede hentet Jesper Lindstrøm, Peter Bjur og Mads Hermansen op til førsteholdet, og derfor hentede man Anis Slimane til ungdomstruppen. Det billede er dog ændret nu.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

BT skriver nemlig, at Brøndby er klar til at tilbyde Anis Slimane en fuldtidskontrakt, og at han i samme omgang bliver rykket op på førsteholdet. Oprykningen til førsteholdet kan allerede ske til vinter, men kan også ende med at ske først til næste sommer. Anis Slimane har altså allerede overbevist klubben om, at han er fremtidens mand, og da klubben hentede ham tilbage fra AB, udtalte den daværende sportsdirektør Ebbe Sand følgende om spilleren.

– Anis er en dygtig spiller, der både teknisk og fysisk giver ham gode forudsætninger for at spille på midtbanen. Han har udviklet sig meget de seneste år, og nu er det planen, at vi sammen med Anis selv skal prøve at tage det næste skridt i den udvikling og gå efter en plads i Superliga-truppen på sigt.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Det er altså allerede ved at ske, og dermed kan han ende med at blive det næste Brøndby talent, som får chancen på førsteholdet.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top