The perfect guide to the casino

Dansk stjerne sender hilsen til afdød holdkammerat: Du var en stor hjælp for mig

Foto: Ritzau Scanpix



Den tidligere danske landsholdsspiller, Peter Løvenkrands, er påvirket af sin tidligere holdkammerat, Fernando Ricksens, tidlige død.

Den tidligere hollandske landsholdsspiller, Fernando Ricksen, er død i en alder af 43 år. Og det har påvirket hans tidligere holdkammerat, danske Peter Løvenkrands

– Du tog dig af mig, efter at vi kom til Rangers sammen. Du var en stor hjælp. Du kørte mig til og fra træning, fordi jeg ikke havde en bil, skriver Peter Løvenkrands på Instagram.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Fernando Ricksen døde af motor neuron-syndrom, der langsomt nedbryder kroppens nerveceller. Sygdommen kan sammenlignes med ALS.

– Jeg har masser af gode minder om dig både uden for og på banen, hvor du var en sand kriger. Du vil blive savnet meget. Hvil i fred, min ven, skriver Peter Løvenkrands til Fernando Ricksen.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Peter Løvenkrands og Fernando Ricksen spillede sammen i Rangers fra 2000-06. Derefter skiftede hollænderen til Zenit St. Petersborg og sluttede karrieren i Fortuna Sittard i hjemlandet i 2013, hvor han blev syg.

Den fire år yngre Peter Løvenkrands fortsatte karrieren i Schalke 04, Newcastle (bill.) og Birmingham.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top