The perfect guide to the casino

Kevin-Prince Boateng nedgør Ousmane Dembéle: Han er som en lille dreng

Foto: Ritzau Scanpix



Kevin-Prince Boateng mener, at Ousmane Dembélé opfører sig som en lille dreng i FC Barcelona/strong>

– FOr mig at se er Dembélé som et lille barn. Man skal bare tage ham, for hvad han er, siger Kevin-Prince Boateng, der var udlejet til FC Barcelona i halvdelen af sidste sæson, og som derfor lærte Ousmane Dembélé at kende.

– Ja, han kommer for sent nogle gange. Nogle spillere gør det med vilje, men Dembélé gør det, fordi han opfører sig som en lille dreng, siger 32-årige Kevin-Prince Boateng om den ti år yngre Ousmane Dembéle´

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

– Problemet – og det handler ikke kun om Dembélé . er, at de unge spillere har for mange penge. De skal ikke have en årsløn på fire millioner euro (30 millioner kr.). Og hvis de får det alligevel, skal nogle af pengene spærres og gen-investeres siger Kevin-Prince Boateng ifølge tyske SportBild.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Franske Ousmane Dembélé kom til FC Barcelona fra Borussia Dortmund i 2017 for en overgangssum på 105 millioner euro (760 millioner kr) plus bonusser. Han har spillet 47 kampe for de regerende spanske mestre, og han har haft gode kampe. Men det helt store gennembrud har han ikke fået endnu.

– Jeg betragter ham stadig som en dreng i en stor swimming-pool. Så har han pludselig kostet mange millioner euro. Men han forstår ikke helt, hvordan alting fungerer, siger Kevin-Prince Boateng, der selv har en fortid i bl.a. Hertja Berlin, Tottenham og AC Milan. Nu spiller han for Fiorentina.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top