The perfect guide to the casino

Pierre Kanstrup fik nok i Tyrkiet: Da de truede min søn, var det slut

Foto: Ritzau Scanpix



Pierre Kanstrup fik nok i Erzurum, da klubben ikke kunne garantere for sønnens sikkerhed

Den tidligere AGF- og Sønderjyske-spiller, Pierre Kanstrup, spiller nu i Vålerenga. Men han har også været et smut i den tyrkiske klub, Erzurum, og det gik ikke stille af sig.

Problemet var, at Erzurum rykkede ned. Der måtte kun være fem udlændinge i truppen, og i Erzurum var der 12.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

– Det første tilbud, jeg fik, var, at jeg kunne få lov til at forlade klubben, hvis jeg betalte dem 100.000 euro, og frasagde mig min juniløn og den resterende del af min kontrakt, der løb et år endnu. Jeg syntes ikke, det gav mening, at jeg skulle betale penge for at komme ud af en kontrakt, hvor jeg havde en masse penge til gode. Jeg takkede selvfølgelig nej. Det resulterede i, at jeg blev sendt ud på en anden bane, end den hvor holdet trænede, og blev sat til at løbe rundt om banen, fortæller Pierre Kanstrup til Spillerforeningens blad.

Der kom flere tilbud, og flere gange råbte og skreg præsidenten, fordi Pierre Kanstrup ikke ville tage imod klubbens tilbud. Til sidst spillede han så trumfen.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

– ‘Hvis du ikke accepterer mit tilbud, kan jeg ikke garantere for din søns sikkerhed.’ Da han sagde det, kunne jeg godt mærke, at nu var det nok. Det kom pludselig meget tæt på. Klubben havde jo sørget for pladsen i vuggestuen. Det kan sagtens være, der aldrig ville ske noget. Men tanken om, hvad der kunne ske min søn; at vi afleverede ham til smilende pædagoger, der, når vi havde afleveret, låste ham alene inde i et mørkt rum i timevis… man ved jo ikke, hvad der kunne ske. Det er et tænkt scenarie. Men tingene blev sagt, og så meget er penge ikke værd. Så jeg snakkede med min agent og sagde; ‘vi skal ikke være her mere – vi skal finde noget andet’.

– Når jeg kigger tilbage på afslutningen i Tyrkiet, synes jeg, det er lidt sjovt. Det er nogle krejlere. Røvere og banditter, der gør tingene på en knap så pæn måde. Det mest bizarre er, at vi endte med at skilles som okay venner. Præsidenten var sikker på, at de ville rykke op igen, og så skulle de nok ringe. Det er så surrealistisk at sige, når man kort forinden har truet min familie, der på trods af oplevelserne ikke vil afvise at tage til Tyrkiet igen.

– I en klub som Erzurumspor bliver du behandlet som en konge, selvom du ikke er det. I hvert fald når det går godt. Når det går dårligt, kan du opleve det, jeg har oplevet.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top