The perfect guide to the casino

Gammel video af Messi som barn går viralt: Se det vilde klip her

Foto: Ritzau Scanpix



I disse dage går en gammel video af Lionel Messi viralt.

Lionel Messi behøver ingen længere introduktion, og superstjernens præstationer og meritter taler uden tvivl for sig selv. Han har i over et årti været én af de bedste spillere i verden sammen med Cristiano Ronaldo, og de to bliver altid sat op mod hinanden i snakken om den bedste fodboldspiller nogensinde.

Læs også: Nicklas Bendtner-kæreste i problemer efter angriberens skifte til FC København

I disse dage går en gammel video af Lionel Messi så viralt, da han blev filmet som ung dreng spille fodbold. Allerede dengang var der lighedstræk med hans spillestil som senior, og man forstår da godt at FC Barcelona hentede ham i en tidlig alder.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Se blot videoen herunder:

Læs også: ‘Zanka’ tager sig til hovedet efter Nicklas Bendtner-pressemøde

Lionel Messi tog i en tidlig alder fra Argentina og til Spanien, hvor at FC Barcelona havde lokket ham til klubbens berømte akademi. Siden da har den argentinske troldmand smadret samtlige rekorder i FC Barcelona-trøjen.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Det er således blev til 687 kampe i FC Barcelona-trøjen, hvor at han har scoret 603 mål og leveret 242 assists. Han har vundet FIFA Ballon d’OR fem gange, Champions League fire gange, det spanske mesterskab hele ti gange, og utallige andre trofæer og hædersbeviser.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top