The perfect guide to the casino

Chelsea-stjerne overrasker: Klar på skifte til MLS

Foto: Ritzau Scanpix


Chelsea har ikke kunne handle ind i dette transfervindue, og derfor har den nye træner Frank Lampard, haft svært ved at forstærke holdet til den netop igangværende sæson.

Derfor måtte han udnytte, at Chelsea er en klub, med en lang række talenter til udleje år efter år. En af dem, som har fået en stor rolle, efter en række lejeophold er Tammy Abraham. Han imponerede for Aston Villa i Championship sidste år, hvor han mødte sin træner i Chelsea, Frank Lampard, da han i sidste sæson var træner for Derby.

Læs også: Nicklas Bendtner-kæreste i problemer efter angriberens skifte til FC København

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Tammy Abraham har grebet chancen i angrebet for Chelsea, og det betyder, at VM vinderen, og manden der var medvirkende til, at Chelsea slog Arsenal i Europa League finalen, Olivier Giroud, er blevet smidt på bænken. Det er franskmanden ikke helt tilfreds med, og med et år tilbage af sin kontrakt, åbner han nu op for et skifte.

– MLS ville være godt for min familie, da mine børn kan snakke engelsk. Det er interessant. Om et år? Om to år? Jeg ved ikke, hvornår det bliver, men det bliver formentlig min sidste udfordring, udtaler Giroud til RMC.

Læs også: ‘Zanka’ tager sig til hovedet efter Nicklas Bendtner-pressemøde

Franskmanden kan dermed blive den næste stjerne, som har taget skiftet til MLS i slutningen af karrieren. Han har spillet i England siden 2012, hvor han indtil 2018 tørnede ud for Arsenal. Her blev det til hele 253 kampe, hvor han scorede 105 mål og leverede 45 assists. Den franske stjerne spillede fuld tid i næsten alle Frankrigs kampe ved VM 2018, og det er da også blevet til hele 91 kampe for Frankrigs landshold, hvor han har leveret 35 mål og 10 assists.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top