The perfect guide to the casino

Åh nej FC Midtjylland – Dette udtalte FCMs sportschef om Emiliano Marcondes i går

Foto: Ritzau Scanpix


FC Midtjylland smed lidt af en bombe, da de offentliggjorde lejeaftalen med Emiliano Marcondes. Efter gårsdagens sejr over Brøndby, udtalte sportschefen i FC Midtjylland sig om Marcondes, og mon ikke han fortyder det lidt nu.

Svend Graversen måtte forholde sig til, at Gustav Wikheim var solgt, og at der var spekulationer om, at man ville hente en erstatning for nordmanden. Han blev da også spurgt ind til mulige transfers igår, og her faldt snakken på Emiliano Marcondes. Her udtalte han sig om, at Marcondes var en dygtig spiller, men at de søgte spillere der kunne gå direkte ind i startopstillingen.

– Marcondes er en dygtig spiller, men vi kigger kun på spillere, der virkelig kan forstærke os. Det kan man måske godt sige, at Marcondes kan, men det er der helt sikkert også andre spillere, der kan. Oscar Hiljemark har jo været en tur i Herning, så det er den type spillere, vi kigger efter, udtalte Svend Graversen til 3+.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Altså en lidt tvivlsom udtalelse om, hvordan Marcondes kun måske kunne gå direkte ind i startopstillingen, men man endte altså med, at hente Marcondes alligevel. Mon ikke Svend Graversen fortryder sætningen om, at de ‘kun kigger på spillere der virkelig kan forstærke os’.

En fire måneder lang lejeaftale bliver det altså til for Marcondes, som skifter fra Brentford, som har samme ejer som FC Midtjylland. Så må man håbe, at han kan overbevise kritikerne om, at han er mere end god nok til FC Midtjylland.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top