The perfect guide to the casino

Officielt: Franck Ribery har fundet sin nye klub – Her fortsætter han karrieren

Foto: Ritzau Scanpix


Franck Ribery kom til Bayern München tilbage i 2007, og har sidenhen været en kæmpe profil i klubben. Efter 12 år, er det dog slut i klubben, og nu har han endelig fundet ud af, hvor han fortsætter karrieren.

Han er blevet rygtet til et hav af klubber, men valget endte med at falde på italienske Fiorentina. Det bekræfter den italienske klub, og har blandt andet lagt et billede op på Twitter, hvor franskmanden er landet i Italien.

Læs også: Fenerbahce-fans vil have ‘Zanka’ til at ændre sit coverbillede på Twitter

I Bayern München nåede han at vinde ni tyske mesterskaber, en enkelt Champions League titel, seks tyske cuptitler, en enkelt FIFA Club World Cup titel, samt et hav af tyske Supercup titler. Fra 2007-2010 spillede Luca Toni i Bayern München, og udover et par lejeophold, var han altså holdkammerat med Ribery. Netop Toni, har Ribery også spurgt til råds, når det kom til Fiorentina, da Luca Toni har spillet i et hav af italienske klubber, herunder 99 kampe for Fiorentina.

– Jeg er glad. Jeg er her med familien, og jeg har allerede talt med folkene i Fiorentina. Jeg har også talt med Luca Toni. Han fortalte mig, at Fiorentina er en stor klub, og selv byen er smuk. Jeg kan også godt lide det italienske sprog, siger Ribery til klubbens hjemmeside.

Den 36-årige franskmand nåede at spille 425 kampe for Bayern München. Her blev det til 124 mål og 182 assists. Udover en stor karriere for Bayern München, så har Ribery også haft en fin landsholdskarriere. Det er blevet til 81 optrædener på landsholdet, hvor han scorede 16 mål og leverede 25 assists.

Se også: Nicki Bille dukker ikke op til træningen i Ishøj – Læs her hvorfor!

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top