The perfect guide to the casino

Liverpool åbner døren – Overvejer at sende spiller til Superligaen

Foto: Ritzau Scanpix


Sky Sports skrev igår, at Liverpool skulle have afvist FC Nordsjællands forsøg på at hente Bobby Duncan på en lejeaftale. Nu mener Daily Mail dog at vide, at det nødvendigvis ikke er sagen.

Bobby Duncan er fætter til den kæmpe Liverpool-legende Steven Gerrard, og noget tyder på, at han har nogle af de samme talenter, som hans fætter, Captain Fantastic. 18-årige Bobby Duncan skulle være et af de største talenter på Liverpools akademi, men derfor er der stadig meget lang vej til spilletid i Liverpool.

Læs også: Fenerbahce-fans vil have ‘Zanka’ til at ændre sit coverbillede på Twitter

Det var derfor, at FC Nordsjælland håbede på at få lov, til at leje det store talent. Her kommer Daily Mail ind i billedet, da de skriver idag, at Liverpool har lagt deres hoved i blød, og tænker over tilbuddet fra FC Nordsjælland. Bobby Duncan skulle jagte spilletid, og tilbuddet fra FC Nordsjælland skulle blandt andet være, at Nordsjælland lover angriberen fast spilletid, samtidig med, at de betaler hele hans løn.

Bobby Duncans kontrakt med Liverpool udløber i 2021. I sidste sæson blev det til hele 25 mål og 8 assists i 36 kampe. Det ville derfor være en yderst målfarlig herre, som FC Nordsjælland ville få på holdet. Duncan har samtidig også fået debut på det engelske ungdomslandshold. Udover 8 kampe for Englands u-16 landshold, er det blevet til 15 kampe for u-17 landsholdet og tre kampe for u-18 landsholdet.

Se også: Nicki Bille dukker ikke op til træningen i Ishøj – Læs her hvorfor!

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top