The perfect guide to the casino

Har du set den endnu? Ronaldo bliver SLAGTET efter ny tåkrummende pinlig reklame

Foto: Ritzau Scanpix


Cristiano Ronaldo er en af de allerbedste fodboldspillere, der nogensinde har trådt ind på banen. Udenfor banen, er han også et kæmpe navn, men nu beviser han dog, at han er klar på at gøre sig selv til grin, hvis han får nok penge.

Den italienske sæson er lige rundt om hjørnet, og udover at holde ferie og træne frem til sæsonen, så har Cristiano Ronaldo også brugt tiden, på at tjene lidt ekstra penge. Han er med i den asiatiske digitale handelplatform, Shopees, nyeste reklamevideo. Se den specielle reklamevideo herunder.

Læs også: Fenerbahce-fans vil have ‘Zanka’ til at ændre sit coverbillede på Twitter

Den noget anderledes reklame, hvor Ronaldo bryder ud i lidt dans, har for det meste fået internettet til at bryde ud i spørgsmålstegn om, hvad Cristiano Ronaldo lige tænkte i situationen. Herunder har vi samlet nogle af reaktionerne på Twitter, efter Shopee lagde reklamen ud.

Ikke mange er begejstret for den noget specielle reklame, og man må da også håbe på, at den portugisiske superstjerne, har modtaget et betydeligt stort beløb for at deltage. Målet for Ronaldo i næste sæson, bliver at vinde Champions League med Juventus, efter det glippede i hans første år i klubben. Han nåede dog trods alt at score 28 mål og levere 10 assists i 43 kampe.

Se også: Nicki Bille dukker ikke op til træningen i Ishøj – Læs her hvorfor!

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top