The perfect guide to the casino

Chok: Ronaldo stopper måske karrieren næste sommer

Foto: Ritzau Scanpix


Cristiano Ronaldo er uden tvivl, en af de største fodboldspillere, der nogensinde har trådt på banen. Derfor vil det også være noget af en dag, når både Ronaldo og Lionel Messi vælger at smide støvlerne på hylden.

Det er bare med at nyde, at vi hver eneste uge, kan se store stjerner som Messi og Ronaldo, lege rundt med deres modstandere. Nu viser det sig dog, at Ronaldo meget vel snart, kan finde på at stoppe hans store karriere. Ifølge Goal, kan det allerede blive til næste år, at Cristiano Ronaldo ligger støvlerne på hylden. Omvendt kan det også først være, når han er 40 år.

– Jeg tænker ikke altid over det. Måske kan jeg afslutte min karriere til næste år, men jeg kan også spille til jeg er 40 eller 41. Jeg ved det ikke. Hvad jeg altid siger, er at man skal nyde øjeblikket, udtale Ronaldo til TVI ifølge Goal.

Læs også: Fenerbahce-fans vil have ‘Zanka’ til at ændre sit coverbillede på Twitter

Cristiano Ronaldo har kontrakt med Juventus indtil 2022, og til den tid vil han være 37 år. Grunden til, at Juventus hentede Ronaldo var, fordi de håbede, at han kunne hjælpe klubben med at vinde Champions League. En turnering som portugiseren allerede har vundet fem gange. Netop hans meritter, kommenterede Ronaldo også på, hvor han satte spørgsmålstegn ved, om der er nogle spillere der har så pænt et CV som ham, når det kommer til trofæer.

– Er der nogle fodboldspillere, som har flere titler end mig? Jeg tror ikke der er nogle fodboldspillere, med flere titler end mig, udtalte Ronaldo også.

Det er svært at argumentere imod Cristiano Ronaldo her. Udover de fem Champions League titler, så er det blevet til fem Ballon D’Ors, fire gange den bedste spiller i Europa, en EM titel, tre engelske mesterskaber, en FA Cup titel, to engelske ligacup trofæer, to spanske mesterskaber, to spanske cup titler, et italiensk mesterskab, fire FIFA Club World Cup titler, et hav af Super cup trofæer, både hjemlige og europæiske samt et hav af personlige titler.

I Real Madrid blev det tilmed til flere mål end kampe for klubben, hvor han scorede 450 mål i 438 kampe. Udover dette, leverede han også 131 assists.

Se også: Nicki Bille dukker ikke op til træningen i Ishøj – Læs her hvorfor!

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top