The perfect guide to the casino

Præsident bekræfter: ‘Vi vil hente Robin Olsen’

Foto: Ritzau Scanpix


29-årige Robin Olsen skiftede til AS Roma i sidste sommer. Det startede fint angående spilletiden, men han er sidenhen blevet slået af, og anses ikke for at have nogen speciel fremtid i klubben.

Derfor skulle Roma altså være klar til at skyde den tidligere FCK-stjerne væk, til trods for, at hans kontrakt først udløber om fire år. Her er flere klubber blevet nævnt, blandt andet Watford og Benfica, men nu har en bestemt klub bekræftet, at de prøver at hente svenskeren.

Læs også: Hvem havde troet det? Fie Laursen afslører den vilde årsag: Derfor har jeg taget så meget på

Det er den franske klub Montpellier, som jagter Robin Olsen. Det bekræfter klubpræsidenten, Laurent Nicollin.

– Faktisk har vi kontaktet AS Roma, og hans agent skulle komme til Montpellier for at diskutere økonomien for spilleren, og så vi kan se, hvordan vi kan lave en lejeaftale med mulighed for køb, siger Nicollin til RMC.

Robin Olsen blev først lejet ud til FCK og blev sidenhen købt. Han nåede at spille i klubben i 2,5 år, før han tog turen til Italien. I FCK nåede han dog at vinde Superligaen to gange og den danske pokalturnering to gange. Det blev til præcist 100 kampe for klubben, hvor han kun lukkede 82 mål ind og holdt clean sheet 45 gange. Han har da også nået at spille 35 kampe for Roma, men her er det blot blevet til 7 clean sheets, imens han har lukket 58 mål ind.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top