The perfect guide to the casino

Paul Onuachu skriver med topklub – Bliver solgt for 67 mio. kroner

Foto: Ritzau Scanpix


Paul Onuachu har endnu ikke spillet nogle kampe for FC Midtjylland i denne sæson, da det forventes, at han bliver solgt. Det er dog ikke sket endnu, men nu skriver et belgisk medie, at der snart kan være gennembrud i sagen.

Paul Onuachu er i flere omgange blevet kædet sammen med et skifte til Belgien. Her har specielt Genk meldt sig på banen, men sidste nye skulle være, at prisen var for høj. Nu skriver Nieuws365 dog, at Genk er klar til at smide 9 millioner euros eller omkring 67 millioner kroner for Lange Paul.

Det er altså mere end, hvad buddene tidligere har lydt på, og FC Midtjylland har udtalt, at de vil have omkring 90 millioner kroner for angriberen. Nieuws365 melder dog om, at klubberne er tættere og tættere på at finde den officielle pris.

Onuachu har stadig to år tilbage af sin kontrakt, og har været i FC Midtjylland siden 2013. Han har både været med til at vinde to danske mesterskaber og en enkelt pokalfinale. Det er således blevet til hele 74 mål og 23 assists i FC Midtjylland trøjen, hvor det er blevet til 181 kampe. I Genk vil Superliga-stjernen blive holdkammerat med danske Joakim Mæhle.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top