The perfect guide to the casino

Afsløret: Ståle Solbakken nægtede at hente Teemu Pukki

Foto: Ritzau Scanpix


Teemu Pukki skal fra næste sæson, spille Premier League fodbold med Norwich. Han var en kæmpe succes i sidste sæson, da han scorede 29 mål og leverede 10 assists i Championship.

Han skiftede til Norwich sidste sommer, efter flere succesfulde år i Brøndby. Han kom til Brøndby på en lejeaftale i 2014, og skiftede permanent i 2015. Han kunne dog være endt i England, allerede i 2013, hvor Ståle Solbakken var træner. The Athletic skriver således, at talentspejderen Stuart Webber, tilbød Pukki til Solbakken, da han var træner i Wolverhampton. Det afviste nordmanden dog, men Stuart Webber var ikke færdig med at tilbyde Pukki.

Læs også: Hvem havde troet det? Fie Laursen afslører den vilde årsag: Derfor har jeg taget så meget på

Efter Ståle Solbakken stoppede i Wolves, og Dean Saunders blev ansat, tilbød Stuart Webber igen Pukki til Wolves, men Dean Saunders havde aldrig hørt om Pukki før, og derfor blev det et klart nej. I stedet endte både Ståle Solbakken og Teemu Pukki i Superligaen, hvor de begge har haft kæmpe succes. Teemu Pukki nåede at spille 164 kampe for Brøndby, hvor han scorede 72 mål og leverede 23 assists.

Stuart Webber prøvede dog at tilbyde Pukki en tredje gang. Da han havde kontraktudløb i Brøndby, kontaktede Webber, Norwichs manager Daniel Farke og klubbens chef for rekruttering Kieran Scott. Her endte de tre herre med, at blive enige om, at det var værd at give finnen et forsøg. Det endte altså med, at Pukki og Solbakken blev ærkerivaler i Danmark, og Teemu Pukki er sidenhen gået hen og blevet topscorer i Championship.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top