The perfect guide to the casino

VOLDSOMT: Inter har fået nok – Klar til at ødelægge Icardis karriere med toårig straf

Foto: Ritzau Scanpix


Efterhånden har fejden mellem Mauro Icardi og Inter stået på i lang tid. Det er primært Icardi og hans kone og agent Wanda Nara på den ene side, og alle andre på den anden side.

Inter meddelte til interesserede klubber i juni, at Icardi er til salg, og at man er klar til at sælge. Det reagerede Napoli og Roma på, men dem skulle Icardi begge have afvist, og det irriterer Inter gevaldigt. Nu melder Gazzetta dello Sport og Corriere dello Sport om, at Inter-ledelsen truer Icardi-lejren med, at sætte ham på tribunen i resten af hans kontrakt.

Vil du gerne vinde penge denne her weekend?

Hans kontrakt udløber først om to år, så Inter truer Icardi med, at han kan få lov til at sidde på tribunen i to år, medmindre han skifter til sommer. Inter har planer om at registrere Icardi til både Serie A og Champions League, så argentineren ikke kan lægge sag an, for misligholdelse af hans kontrakt.

Inter håbede længe på, at man kunne overtale Paulo Dybala til at komme til klubben, så man kunne lave en byttehandel med Juventus, hvor Dybala og Icardi skulle bytte klub. Alt tyder dog på, at Dybala kommer til at vælge mellem Manchester United eller at blive i Juventus.

Lige her er der gratis spilforslag leveret direkte af Oddsprofit

Mauro Icardi har spillet 219 kampe for Inter, hvor det er blevet til 124 mål og 28 assists.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top