The perfect guide to the casino

Officielt: Tidligere Superliga-stjerne skifter til Tyrkiet

Foto: Ritzau Scanpix


Alexander Sørloth skulle ikke bruge mere end et halvt år, før han var blevet en stjerne i Superligaen. Han endte med at sende en enorm stor sum til FC Midtjylland, da de i 2018 solgte ham til Crystal Palace.

Crystal Palace var så overbevist af Sørloths 15 mål og 9 assists på 26 kampe, og derfor valgte de at hente ham. I Palace er det dog blot blevet til et mål og en assist på 20 kampe. Hans kontrakt med Crystal Palace udløber i 2022, men nu er han væk i de næste to år.

Vil du gerne vinde penge denne her weekend?

Det er nemlig officielt, at Sørloth skifter til Trabzonspor på en toårig lejeaftale. Det bliver altså Sørloths anden lejeperiode, siden han kom til Crystal Palace. Det sidste halve år, har han nemlig været udlånt til Gent, men her imponerede han ikke nok, til at de valgte at hente ham permanent.

I Trabzonspor bliver Sørloth holdkammerat med et bekendt ansigt. Filip Novak spillede i FC Midtjylland fra 2015-2018 og skiftede derefter til Tyrkiet. Han nåede at spille 97 kampe for Midtjylland, hvor han blandt andet scorede 16 mål og leverede 10 assists.

Lige her er der gratis spilforslag leveret direkte af Oddsprofit

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top