The perfect guide to the casino

Medie: Sommerens største transfer tættere på – PSG sender Neymar væk på lejeaftale

Foto: Ritzau Scanpix


PSG har nok ikke fået det ud af Neymar som de håbede på, da de i 2017 hentede brasilianeren i PSG. Det er blevet til skuffende resultater i Champions League, hvor det ellers var her, hvor Neymar skulle hjælpe klubben.

Hans kontrakt udløber først i 2022, og derfor har PSG ikke travlt med at sælge Neymar. Det tyder dog på, at PSGs ejer og PSGs sportsdirektør begge mener, at Neymar ikke skal være i klubben, hvis han ikke gider at være der. Problemet er bare, at Neymar er rigtig dyr, da PSG ikke sælger ham, hvis de ender med at tabe for mange penge på ham.

Vil du gerne vinde penge denne her weekend?

Neymar vil tilbage til Barcelona, og Barcelona skulle da også være interesseret i at hente ham. Problemet er bare, at Barcelona kan komme i problemer med Financial Fair Play, hvis de henter Neymar denne sommer, da de allerede har brugt mange penge på Frenkie De Jong og Antoine Griezmann.

Nu skriver avisen Sport dog, at PSG og Barcelona forhandler om en aftale, som skal sende Neymar til Barcelona på en lejeaftale, hvor Barcelona får en option på at købe ham til næste sommer. Barcelona pønser i samme omgang på at sende Ivan Rakitic til PSG, så prisen på Neymar kan blive lidt mindre. Noget tyder altså på, at historien om Neymar til Barcelona fortsætter denne sommer.

Lige her er der gratis spilforslag leveret direkte af Oddsprofit

Neymar har spillet 58 kampe for PSG, hvor han har scoret 51 mål og leveret 29 assists.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top