The perfect guide to the casino

Dårligt nyt til Philip Billing – Bournemouth jagter Premier League-stjerne

Foto: Ritzau Scanpix


Det kan godt være, at Philip Billing har været et ukendt ansigt i Danmark, indtil han spillede Huddersfield i Premier League, men i England har han efterhånden skabt sig et stort navn.

Det beviste han, da han ikke tog turen med Huddersfield ned til Championship, men istedet skiftede til Premier League klubben Bournemouth. Her har han fået en femårig kontrakt og er blevet købt for over 100 millioner kroner. Han nåede således at være i Huddersfield i fem år, før turen gik videre til Bournemoth, som sluttede på en 14. plads i sidste sæson.

Vil du gerne vinde penge denne her weekend?

Nu kan der dog være dårligt nyt på vej til Billing. Football Insider melder om, at Tottenham-stjernen Victor Wanyama, er yderst tæt på at anmode om en transfer, og en tilladelse til at skifte til Bournemouth. Den 28-årige midtbaneslider, kom til Tottenham i 2016 fra Southampton efter flotte præstationer, men en knæskade har sat en stopper for Wanyamas spilletid i de sidste to sæsoner. Derfor skulle han være frisk på at skifte væk, eftersom konkurrencen i Tottenham er hård, efter rekordindkøbet af Tanguy Ndombélé.

Daily Mail har tidligere skrevet, at Wanyama skulle være på Tottenhams salgsliste, og derfor er der god chance for, at Tottenham er klar til at slippe deres kenyaner. I sidste sæson blev det kun til 22 kampe, herunder kun 13 kampe i Premier League. Hans kontrakt med Tottenham udløber i 2021.

Lige her er der gratis spilforslag leveret direkte af Oddsprofit

Victor Wanyama har spillet 93 kampe for Tottenham. Her er det blevet til syv mål, en enkelt assist samt 20 gule kort.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top