The perfect guide to the casino

Åh nej – FC København rejser til Serbien uden kæmpe profil

Foto: Ritzau Scanpix


FC København vandt med 1-2 over SønderjyskE på udebane igår, i Superligaen. De har dog ikke tid til at nyde sejren, da de allerede på tirsdag, skal spille en yderst vigtig kamp, om kvalifikation til Champions League.

I kampen mod The New Saints, måtte både Pieros Sotiriou og Rasmus Falk, udgå med en skade i første opgør. Sotiriou kom dog hurtigt tilbage, og selvom Rasmus Falk stadig har problemer, så rejser han med truppen til Serbien.

Vil du gerne vinde penge denne her weekend?

Det er dog en mindst ligeså vigtig spiller, som FCK må undvære til tirsdagens brag. Andreas Bjelland døjer stadig med en lille skade, og kan derfor ikke deltage til kampen. Det er samme skade, som holdt ham ude af kampen mod SønderjyskE.

– Bjelland bliver desværre ikke hundrede procent klar, så han bliver hjemme. Falk har også problemer, men her er der en mulighed for, at han bliver klar, så han rejser med, siger Ståle Solbakken til FC Københavns hjemmeside.

Derfor tyder alt på, at svensk græske Sotirios Papagiannopolous endnu en gang får chancen ved siden af Victor Nelsson. Det er dog ikke mange gode minder han har, når han har spillet for FCK, især ikke i europæisk sammenhæng.

Lige her er der gratis spilforslag leveret direkte af Oddsprofit

Kampen sparkes igang klokken 20.45.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top