The perfect guide to the casino

Slut med Huddersfield: Afslører Zanka sin fremtid her?

Foto: Ritzau Scanpix


Mathias ‘Zanka’ Jørgensen skiftede i 2017 FCK ud med udlandet for anden gang i karriere. Denne gang gik turen til England, hvor Huddersfield stod klar med en kontrakt. Her er det gået fint, og nu venter en større klub højst sandsynligt til sommer. 

Zanka har fået af vide, at han bliver skudt af sted til sommer, og her er Schalke 04 blevet nævnt flere gange, da Zankas tidligere træner i Huddersfield, David Wagner, nu står i spidsen. Zanka er dog ikke meget for at udtale sig om Schalke, men udtaler sig gerne om David Wagner, og udelukker derfor ikke Schalke.

– Jeg kan kun udtale mig om David Wagner. Jeg havde et rigtig godt forhold til ham i vores tid i Huddersfield, så det vil altid være interessant at arbejde sammen med ham, fortæller Zanka ifølge bold.dk og siger, han ikke har talt med Thomas Delaney om livet i Bundesligaen.

Få op til kr. 1.500,00 i gratis spil

Derfor er Schalke ikke udelukket, men planen for Zanka er, at han skal til en klub, hvor han kan spille fast, så han kan beholde sin plads på landsholdet frem mod EM 2020. I Huddersfields sidste 11 kampe i Premier League blev det blot til 90 minutter, og derfor jagter han spilletid.

– Det er at spille på højeste niveau og at spille i en klub, som vil være et skridt i den rigtige retning, og hvor jeg kommer til at spille, så jeg kan beholde min plads her på landsholdet.

Hent din bonus på kr. 1.000,00 lige her!

Zanka har spillet i FCK i to omgange, hvor han har vundet fem danske mesterskaber og fem pokaltitler. Tiden i FCK har ikke været så turbulent, og han erkender, at det har været en del anderledes i Huddersfield, hvor man kæmper om ikke at rykke ned. Den manglende spilletid i sidste del af sæsonen, har dog ikke kun været negativ, da han derfor kunne få slappet lidt mere af.

– Det har selvfølgelig ikke været sjovt, men det har været interessant at opleve en periode med en klub, som har været så turbulent. Den har det rigtig godt af den grund. Det er første gang i mange mange år, at jeg samlet ryger under 35 kampe, men stadig lander jeg på nogen og 30 kampe, og det er ganske fint.

Spørgsmålet er derfor, om Zanka følger hans tidligere holdkammerat i FCK, Thomas Delaney, og tager turen til Bundesligaen.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top