The perfect guide to the casino

På vej til Manchester City? Fransk stortalent i interview: ‘Hvem ville ikke gerne spille for City?’

Foto: Ritzau Scanpix


Olympique Lyon er utrolig gode til at sælge talenter videre til storklubber rundt omkring i Europa. På nuværende tidspunkt rygtes Nabil Fekir, Tanguy Ndombélé, Ferland Mendy og Houssem Aouar, som de største talenter, der er på vej videre. 

Nu er det Houssem Aouar der løber med opmærksomheden. Den 20-årige franskmand, har i et interview med Canal + udtalt sig med meget rosende ord, omkring Manchester City og Pep Guardiola.

– Hvem ville ikke gerne spille for City? Det er en stor europæisk klub, og alle spillere har lyst til at spille for store europæiske klubber, og så har man til og med Guardiola som træner. Guardiola har set det hele allerede, og det er ekstremt godt at spille for hans hold, for jeg kan godt lide hans måde at spille fodbold på, udtaler Houssem Aouar til Canal +.

Få op til kr. 1.500,00 i gratis spil

Manchester City skulle også være på udkig efter en ny midtbanespiller, og her er det spanske Rodri fra Atlético Madrid, som er blevet nævnt i flere omgange. Manchester City og Lyon mødte hinanden i Champions League, og her var Pep Guardiola også ude med rosende ord til Houssem Aouar.

– Houssem Aouar er en virkelig god spiller, han er fantastisk. Han er altid rolig med bolden ved sine fødder og har fremragende teknisk kvalitet, udtalte Guardiola dengang de to hold tørnede sammen.

Hent din bonus på kr. 1.000,00 lige her!

Houssem Aouar har spillet i Lyon som ungdomsspiller og kom op på førsteholdet i 2016. Han har kontrakt med klubben frem til 2023, og derfor har Lyon slet ikke travlt med at sælge den talentfulde midtbanespiller. Han har spillet 96 kampe for Lyon, hvor det er blevet til 15 mål og 17 assists.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top