The perfect guide to the casino

ISKOLD afsløring fra Milner: Dette kaldte Messi ham i spillertunnellen på Anfield

Foto: Ritzau Scanpix


På lørdag spilles Champions League finalen, når Tottenham og Liverpool brager sammen. For mange lignede det en finale, hvor Barcelona skulle spille, efter de havde vundet første opgør mod Liverpool på Camp Nou. Men efter et vanvittigt comeback, sikrede Liverpool sig finalepladsen. 

Det har udentvivl været en kæmpe skuffelse for FC Barcelona, at de røg ud i Champions League semifinalen, efter de var i kontrol i første opgør. To mål af Wijnaldum og Origi, gjorde altså, at de sikrede sig pladsen. Den allerstørste stjerne i Barcelona, Lionel Messi, formåede ikke at spille på det niveau, som han leverede i første opgør, og nu afslører James Milner, hvilket frustrationer Messi gik rundt med.

Få op til kr. 1.500,00 i gratis spil

Det er til Daily Mail, at James Milner afslører, hvad Lionel Messi fortalte ham i pausen af kampen, og det er bestemt ingen rosende gloser, som James Milner modtog.

– Han er en fantastisk spiller, men han var godt nok ikke glad i pausen, siger Milner til Daily Mail og fortsætter. Han kaldte mig grimme ting. Blandt andet blev jeg kaldt et æsel, siger Milner med henvisning til det spanske udtryk Burro, der bruges om en spiller, som ofte rammer modstanderen i stedet for bolden.

Hent din bonus på kr. 1.000,00 lige her!

33-årige James Milner skiftede til Liverpool fra Manchester City i 2015. Han har sidenhen spillet 176 kampe for Liverpool, hvor det er blevet til 22 mål og 36 assists. Han har stadig sin første titel med Liverpool til gode, men har tilgengæld vundet to Premier League titler, en FA-Cup titel og en liga titel med Manchester City.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top