The perfect guide to the casino

Blev klasket af FCK: Nu kommer Steinlein med offensiv udmelding

Foto: Ritzau Scanpix


F.C Midtjylland har en farverig mand i form af Claus Steinlein, som er meget klar på altid at komme med en skarp kommentar eller to. Nu er han på banen igen, da han skulle evaluere sæsonen og fremsætte nye mål. 

F.C Midtjylland endte på 2. pladsen med 11 point op til FC København, og gik helt døde i mesterskabsspillet. Dog vandt de pokalfinalen, og derfor har det ifølge Claus Steinlein, været en godkendt sæson.

– Vi fik vores første pokaltitel i klubbens historie og henter et meget højt pointantal i Superligaen. At vi gik døde i mesterskabsspillet, mens FCK ikke gjorde, det tager jeg ikke så tungt i det store billede. Vi ligger på det rigtige plateau, og hvis vi bliver ved med at forstærke holdet hvert år, så skal vi nok få vores andel af titler. Jeg kommer ikke til at bruge et sekund på at kigge mod København hen over sommeren, udtalte Steinlein ifølge Ekstra Bladet.

Få op til kr. 1.500,00 i gratis spil

Man kunne måske tro, at en 2. plads med mange point op til FCK, ville få Steinlein til at nedjustere forventningerne for næste sæson. Det er dog tværtimod ikke det man kan forvente fra FCMs side, men derimod blot ligeså høje forventninger, som der har været i denne sæson.

– Målet bliver det samme som i år. Vi skal selvfølgelig gå efter at vinde The Double. Vi kunne se på tilskuerpladserne, at folk hellere ville til Herning Rock end at se os få overrakt sølvmedaljer. Det siger meget om, hvor FCM er. Sølvmedaljer er ikke nogen folkefest i Midtjylland længere. Vi skal gå efter guldet, og så skal vi indfri forventningen om at komme i et europæisk gruppespil, sagde Claus Steinlein.

Hent din bonus på kr. 1.000,00 lige her!

Hvis man skal tro Steinlein, bliver det altså til endnu et kapløb om mesterskabet, hvor Herning og FCM vil være med i toppen. FC Midtjylland sluttede dog sæsonen dårligt af, da de på hjemmebane tabte med 1-2 til Esbjerg, som dermed sikrede sig 3. pladsen i Superligaen.

Mest læste på footy.dk.
1. FC Midtjylland sprænger banken: 20 millioner kroner for offensivstjerne
2. FC København ønskede Brøndbys sommerindkøb
3. Barcelona-stjerne mødte ikke op til træning: Gamede hele natten
4. Transferbombe: Chelsea forstærker sig for 1,6 milliarder til januar – Her er deres nye indkøb
5. Dansk stjernespiller skiftede til FCK og blev et kæmpe flop: ‘Jeg fortryder, at jeg skiftede til dem’

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top