The perfect guide to the casino

Superligaklub henter tidligere FCK-angriber

 


 

Hobro har hentet den tidligere FC København-angriber, Julian Kristoffersen, til klubben på en 3-årig kontrakt.

21-årige Julian Kristoffersen har blot spillet 9 førsteholdskampe i sin karriere, som har bragt ham forbi FK Ørn Horten, FC København og senest Djurgården IF. Fremover skal han dog tørne ud for Hobro i Superligaen, hvor begge parter håber, at få det optimale ud af angriberen.

Den nordjyske Superliga-klub henter ham i den svenske klub Djurgården, og en handel af den norske angriber glæder Hobros sportschef.

Læs også: Brøndby-fansene forstår det ikke: Deres tidligere stjerne bærer anden Superliga-klubs trøje

– Julian er en stor og stærk angriber, der er rigtig dygtig inde i boksen. Han har et kæmpe potentiale, og det er også derfor, han har været i store klubber som FC København og Djurgården IF. I de klubber har han ikke helt indfriet sit potentiale, men det tror vi på, han kan her i Hobro IK, og derfor har vi hentet ham til klubben, siger Jens Hammer Sørensen til klubbens hjemmeside.

Læs også: Chok-skiftet er en realitet: Radja Nainggolan skifter til rivalerne

Den 21-årige angriber ser frem til at møde sine nye holdkammerater.

– Jeg glæder mig meget til at spille i Hobro. Jeg har hørt meget positivt om klubben, og jeg fik et godt indtryk af klubben og af personerne i klubben, da jeg var på besøg. Nu ser jeg frem til at komme i gang og møde mine nye holdkammerater og trænere, fortæller angriberen.

Læs også: Officielt: FCK-stjerne siger farvel – Nu reagerer spilleren på Twitter

Den 1,98 m høje angriber har primært spillet U21 fodbold i alle sine klubber, og står blot noteret for to superligakampe.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top