The perfect guide to the casino

WHAT?! Er ‘Tinka’ og ‘Lasse’ fra julekalenderen kærester? Nu afslører de detaljerne

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Han blev efterlyst af Politiet: Nu sender rapper VILD besked til Politiet


‘Tinkas juleeventyr’ blev en kæmpe succes, da det blev sendt i tv’et, og derfor blev der også lavet en opfølger.

Den opfølger fik titlen ‘Tinka og kongespillet’, og den bliver altså sendt i år. Her er det endnu en gang, Josephine Chavarria Højbjerg og Albert Rosin Harso, som spiller Tinka og Lasse. Mange var i tvivl om, hvorvidt ‘Tinka’ og ‘Lasse’ blev kærester i den første julekalender, men også uden for serien, er det spørgsmål opstået.

Læs også: Han har lige vundet ‘Robinson’ og en halv million kroner – Så smuk er hans kæreste

Det er et virkelig populært spørgsmål. I afslutningsscenen har jeg fået at vide af rigtig mange, at Lasse giver Tinka nogle blikke, der bare siger: ‘Det er nu. Nu er der kyssescene’. Men det blev det jo ikke til. Der er jo sket noget i de to år siden ‘Tinkas juleeventyr’. Lasse endte med at få et spejl af Tinka, så han kunne rejse mellem nissernes rige og menneskernes verden, men de blev ikke kærester siger Albert Rosin Harso ifølge BT.

Josephine Chavarria Højbjerg og Albert Rosin Harso har også hørt til spørgsmålet, om der er noget kørende mellem den 17-årige Albert og den 16-årige Josephine.

– Der er både, folk der tror, vi er kærester i julekalenderen og i virkeligheden, starter Josephine ud med, inden Albert også kommer med en kommentar.

– Der er mange, der har ventet på, det skulle ske.

– Og blev megaskuffede, fordi det ikke skete, slutter Josephine af med omkring rygtet om et forhold i julekalenderen, inden emnet kommer til at handle om deres forhold uden for serien.

– Eller er vi, Albert? siger Josephine til mediet, inden hun lægger armen om Albert og griner.

Læs også: Kontroversielt par skal skilles

– Vi er rigtig gode venner. Vi har optaget en del sammen og været sammen på en anden måde, end man ville være med en masse andre. Når man som skuespiller græder foran hinanden og viser stærke følelser over for hinanden, så giver det et venskab på en anden måde, hvor man kommer tættere sammen, uddyber Albert, inden Josephine afviser et forhold til BT.

– Vi har øvet replikker sammen, børstet tænder sammen, spist sammen. Vi har været sammen hele tiden. Du er nærmest blevet… vi har fået et søskendeforhold.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top