The perfect guide to the casino

Fie Laursen: ‘Jeg er ikke drama nok til det program’ – Nu vil hun alligevel være med i realityprogrammet

Foto: Discovery

Læs også: Han blev efterlyst af Politiet: Nu sender rapper VILD besked til Politiet


Fie Laursen har været med i en del forskellige programmer de seneste år, og åbner nu op for, hvad hun gerne vil være med i næste gang.

Hun har blandt andet været med i ‘Paradise Hotel’, ‘Divaer i junglen’ og ‘Ex on the Beach’, og nu afslører hun på sin blog, at hun godt kunne tænke sig at være med i ‘Ex on the Beach’ igen. Da hun var med i sæson 2, fandt hun sammen med Frederik Skovbjerg, men det forhold holdt ikke længe i Danmark, da Frederik havde været Fie utro, og behandlet hende dårligt, så hun i sidste ende gik helt ned psykisk.

Læs også: Han har lige vundet ‘Robinson’ og en halv million kroner – Så smuk er hans kæreste

– Ja, det tror jeg godt!(være med i ‘Ex on the Beach’ igen, red.) Lige nu har jeg utroligt travlt, da jeg er ved at filme et program, jeg nok skal fortælle mere om, og så ser det ud til, at jeg skal lave tv i Norge, hvis jeg klarer det sidste møde, som er i december. Men jeg tror godt, at jeg kunne finde på at være med igen. Det var jo et vildt sjovt program at filme, og man får fantastiske minder/venskaber med hjem. Jeg kunne godt tænke mig at deltage i ‘Ex on the Beach’ i Norge eller Sverige på et tidspunkt. Jeg føler ikke, at det er slut med ‘Ex on the Beach’ for mig, så måske på et tidspunkt.

Fie Laursen havde også sex på tv i programmet, da hun i første omgang var sammen med Jeppe, der efterfølgende droppede Fie. Hun har tidligere nævnt på sin Instagram-story, at hun ikke regner med at være med i ‘Ex on the Beach’ igen, da hun ikke ‘er drama nok’. I blogindlægget åbner Fie Laursen også op for, at hun ikke vidste hun havde Borderline, da hun var med i programmet, og indrømmer, at hun opførte sig helt uanstændigt til tider.

– Der var flere ting, men en af dem var at styre mine følelser som Borderline. Jeg vidste ikke, at jeg havde diagnosen, da jeg tog afsted, men da jeg var i villaen, havde jeg mange dage, hvor jeg følte der var noget off ved mig. Jeg ved ikke, om jeg havde flere udbrud og følelser, fordi jeg var låst inde i en villa og ikke havde min ro derhjemme til at deale med det alene. Alt skete jo foran mennesker, og man var aldrig alene.

Læs også: Kontroversielt par skal skilles

– Jeg havde ikke kun vredesudbrud på de andre deltagere, men også produktionen, og når jeg ser tilbage, forstår jeg slet ikke, at produktionen kunne holde mig ud til helt til slut. Havde jeg arbejdet der, havde jeg smidt mig ud. Jeg var virkelig urimelig på mange punkter og crazy – men efter, jeg fik diagnosen, har jeg lært at styre den på de punkter, hvor der er andre mennesker. Det var det sværeste – ikke at kunne være alene og få et pusterum, når jeg havde lyst. Men det lærte mig også en del.

‘Ex on the Beach’ har været en stor succes, siden den danske version begyndte at blive sendt, og på nuværende tidspunkt kører optagelserne til sæson 4, hvor deltagerne denne gang er taget til smukke omgivelser i Brasilien.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top