The perfect guide to the casino

De var begge med i sidste udgave af ‘Paradise Hotel’: Nu har de været på deres første date

Foto: TV3

Læs også: Køligt! Christian Wildbork viser barmen frem


Det nye program af ‘Kollektivet’ har premiere på Viafree i dag, og det betyder, at der er stort gensyn med mange af deltagerne fra de sidste par udgaver af ‘Paradise Hotel’.

En af dem, som flytter ind i kollektivet, er Kasper Eriksen fra sidste års udgave. Kasper har ikke været på mange dates i sit liv, men det kommer han på i programmet, da han i et af afsnittene, skal på date med en anden ‘Paradiso’ fra sidste sæson, nemlig Louise Meyer.

Læs også: Nye detaljer omkring Frederiks utroskab mod Fie Laursen: ‘Frederik er fuld af pis, det var ham der skrev’

Daten er dog langt fra en succes, og det kan blandt andet være grundet Kaspers dating erfaring, som ikke ligefrem kommer ham til gode på daten. Ikke nok med, at han synes det er mærkeligt at være på date med Louise, så laver han en kæmpe fejl ifølge Louise, da han ikke vælger at lade hende bestille først. Ikke nok med dette, så får Kasper fyret en række jokes og linjer af, som ikke vil falde i god jord på mange dates.

– Lad lige være med at snakke, mens jeg spiser min kage, inden han fortsætter.

– Det er fandme synd for en pige, hvis hun skal være kæreste med mig lige nu. Lige nu, der fungerer det ikke. Alle de tilbud, jeg får nu, det er på grund af ‘Paradise’, og det gider jeg ikke tage imod, det kommer ikke til at ske. Den fejl har jeg lavet en gang.

Læs også: Geggo fortæller: Sådan tjener Cengiz sine penge

Hele den noget akavet situation og date, kan ses på Viafree, hvor du blandt andet også støder på andre ‘Paradisoer’ som Sami Hansen, Anne Plejdrup, Boris Laursen, Simone Hvenegaard og Lea Othmar.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top