The perfect guide to the casino

‘Paradise’ Anne Plejdrup flytter sammen med Paradise Hotel-babe: Se det afslørende billede her

Foto: TV3



Anne Plejdrup blev i den grad en populær person, efter hendes medvirken i Paradise Hotel.

Her blev folk vilde med Annes personlighed, som var lige på og hård, og så hjalp det da også, at den mørkhårede skønhed så godt ud. Hotellets drenge var da også lidt vilde med Anne, og især Jonass var glad for at flirte med hende.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Nu afslører Anne på Instagram, at hun flytter til København, og her skal hun i første omgang bo sammen med Lea Othmar, som også medvirkede kort i dette års udgave af Paradise Hotel. På hendes Instagram har hun lagt et billede op med teksten ‘Ude med min kommende roomie’, hvor Lea og Anne nyder et par drinks.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Lea har tidligere boet sammen med sin bedste veninde, men det endte ikke godt, da de blev uvenner og sidenhen ikke har snakker sammen længere. Hun glæder sig dog til, at få Anne boende i et par måneder.

– Jeg boede sammen med min bedste veninde tidligere, og jeg bor også sammen med en nu. Så jeg har aldrig boet helt alene. Men mig og min bedste veninde vi blev uvenner. Vi havde kendt hinanden hele livet, og nu taler vi ikke sammen længere, sagde Lea Othmar til SE og HØR.

Du kan se mere til Anne her.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top