The perfect guide to the casino

Kig væk Bendtner: Ståle Solbakken afslører – Sådan fik vi råd til Ragnar Sigurdsson

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


FC København valgte som bekendt ikke at forlænge kontrakten med Nicklas Bendtner da hans kontrakt udløb ved årsskiftet.

Godt nok havde Bendtner ikke leveret mange mål, men havde til gengæld vist sig frem eksemplarisk uden for banen, og virkede også til at passe rigtig godt ind i truppen. Problemet for Nicklas Bendtner blev, at FC København i forvejen er fint besat i angrebet, og med Jonas Wind på vej tilbage og en Pieros Sotiriou, der for alvor er ved at ramme formen, er der mange om de to pladser på toppen.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

I stedet har Ståle Solbakken valgt at hente en gammel kending tilbage, nemlig Ragnar Sigurdsson. Netop i midterforsvaret er FC København også svagere dækket ind, men nu afslører Ståle Solbakken, hvordan der blev råd til Sigurdsson, der i forvejen skulle have haft økonimisk attraktive tilbud fra udlandet.

Det skulle nemlig være Nicklas Bendtners afsked, som har gjort, at der blev plads til Ragnar Sigurdsson, uden man skulle overskride budgettet. Samtidig med, at Ståle Solbakken fortæller dette, lyder det også fra den norske manager, at rygtet om et køb af den polske angriber Patryk Klimala, ikke er noget, der er hold i. FCK har nemlig ikke pengene til at købe en dyr angriber.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Omvendt åbner Ståle Solbakken op for, at der kan blive solgt en spiller eller to, hvis skadeslisten ikke bliver større i løbet af opstarten.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top