The perfect guide to the casino

Medie: SÅ få millioner betaler FC Midtjylland for Premier League-dansker

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er de 10 mest værdifulde spillere i Superligaen – FCK-reserve på delt førsteplads og har værdi på 45 mio. kr.


Alt tyder efterhånden på, at Anders Dreyer vender hjem til Superligaen, hvor han har takket ja til et kontrakttilbud fra FC Midtjylland.

Da Anders Dreyer i sommeren 2018 skiftede til Brighton, havde han nok håbet på, at han ville få lidt mere succes end tilfældet har været. På halvandet år er han blevet sendt på to lejeophold, har aldrig fået debut på førsteholdet og blot spillet 16 kampe for Brightons U23 hold. Derfor kommer det heller ikke som den helt store overraskelse, at han gerne vil skifte væk på en permanent aftale.

Læs også: Afsløring: Jürgen Klopp har haft hemmelig samtale med europæisk gigant

Her er FC Midtjylland blevet nævnt som den klare favorit, og nu melder Ekstra Bladet om, at det blot er de personlige vilkår der mangler, før Anders Dreyer skriver under på kontrakten. Aftalen skulle lyde på omkring fire år, og prisen skulle være på en million euro eller omkring 7,5 millioner kroner. Det er altså noget mindre end de 17 millioner som Brighton købte Dreyer for i Esbjerg.

Læs også: WHAT! Dominic Calvert-Lewin er på vej til Premier League-gigant

Imens man sender Emiliano Marcondes væk, kan FC Midtjylland altså se frem til at få både Lasse Vibe og Anders Dreyer tilføjet til klubben denne januar, og er derfor helt klar til at jagte guldet i Superligaen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top