Ronnie Schwartz blev rygtet til Brøndby: Nu afslører Silkeborgs direktør nye oplysninger om topscorerens kommende klub

The perfect guide to the casino

Ronnie Schwartz blev rygtet til Brøndby: Nu afslører Silkeborgs direktør nye oplysninger om topscorerens kommende klub

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Det er til at forstå, hvorfor både AGF og Brøndby skulle have sendt følere ude i forhold til Ronnie Schwartz, der har kontraktudløb til næste sommer.

Ronnie Schwartz har nemlig scoret 12 mål og leveret en enkelt assist i 16 kampe, herunder 15 af de kampe i Superligaen. I sidste sæson bankede ‘Plaffeministeren’ også kasserne ind på stribe i NordicBet Ligaen, da det blev til 26 mål og to assists i 29 kampe. Ronnie Schwartz har en fortid i AaB, Randers FC, Brøndby IF og Esbjerg i Danmark, og derfor rygtes der om, at det kunne blive en anden dansk klub han skifter til, når kontrakten med Silkeborg udløber.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Da Silkeborgs topscorer gæstede tv-programmet ‘Offside’, nævnte han Brøndby som mere interessant end AGF, og åbnede derfor døren lidt op for, at han kunne vende retur til Brøndby. Nu har nye meldinger fra Silkeborgs administrerende direktør, Kent Madsen, dog lukket den dør lidt igen. Kent Madsen mener nemlig, at den 30-årige angriber har gjort det klart, at han vil en sidste tur til udlandet.

– Ronnie Schwartz er meget afklaret om sin situation. Han vil til udlandet en sidste gang og tjene nogle flere penge, end vi er i stand til at yde ham. Hvis Ronnie Schwartz ikke kan få ønsket om udlandet opfyldt, er vi naturligvis klar til at forlænge, siger Kent Madsen ifølge Ekstra Bladet.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Af udenlandske klubber har Ronnie Schwartz tidligere spillet for EA Guingamp, Waasland-Beveren og Sarpsborg.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top