The perfect guide to the casino

Medie: Storklub var ved at købe Paul Pogba denne sommer – Kun en ting gjorde, at det ikke skete

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Det er efterhånden ingen hemmelighed, at Paul Pogba ikke er helt tilfreds i Manchester United. Den 26-årige franskmand flirtede i den grad med et skifte til Real Madrid, men det endte ikke med at ske.

De spanske aviser skrev sommeren over, at Zinedine Zidane foretrækker et køb af Paul Pogba frem for Christian Eriksen, og at det netop er Pogba, som kan ødelægge Eriksens skifte til Madrid. Real Madrid-præsidenten Florentino Perez, skulle dog foretrække Christian Eriksen frem for Pogba, da Christian Eriksen ville være et langt billigere køb for den spanske storklub, både når der nævnes en transferpris og løn.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Nu mener mediet Sport Italia så at vide, at Paul Pogba kunne være endt et helt andet sted en Real Madrid denne sommer. Den franske storklub PSG, skulle nemlig være utrolig tæt på at købe Paul Pogba i slutningen af transfervinduet, men valgte i sidste ende ikke at gøre det, da man forlængede kontrakten med Marco Verratti frem til 2024.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Tidligere har andre medier skrevet, at handlen blev stoppet, fordi PSG ikke fik solgt Neymar til Manchester United, men nu mener det italienske medie altså at vide, at der var en helt anden årsag bag, at Paul Pogba ikke kom til PSG denne sommer. Når både januar transfervinduet og sommerens transfervindue åbner igen, vil et Paul Pogba skifte helt sikkert være på tale igen, men indtil da må han tage sig til takke med Manchester United, hvor han har været siden 2016.

Her har Paul Pogba spillet 148 kampe for klubben, hvor det er blevet til 31 mål og 31 assists.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top